duminică, 8 mai 2011

Top 5 motive sa-ti iei un caine

Chiar daca esti in cautarea unui nou caine sau chiar daca ai deja unul, acest articol emotionant iti va aminti de ce iubesti cainii atat de mult!
Cel care a crescut pe langa caini, apetrecut putin timp cu ei sau a avut bucuria de a avea unul,stie ca exista ceva adevar in cliseul ”cainele este cel mai bun prieten al omului”. Este o relatie speciala care se poate forma intre un caine si stapan sau intreaga familie.
Din pacate, multi oameni nu stiu ce inseamna sa traiesti in jurul cainilor si nu prea inteleg bucuria de a avea unul. Cu siguranta, e adevarat, cainii iti ocupa ceva din timp. Ei au nevoie de hrana, apa si miscare. Dar cel mai important, ei au nevoie de dragoste. Cei care sunt dispusi sa aiba grija de un caine, vor vedea ca recompensele sunt uimitoare.
Top 5 motive sa iti iei un caine include:
  • Loialitate . Sunt cateva persoane care pot fi considerate loiale precum un caine. Aceste animale sunt dragastoase cu stapanul lor, fara a astepta mare lucru in schimb. Putina mancare, apa si sa fie scarpinati in spatele urechii este tot ce trebuie pentru a lua nastere o legatura cu cainele tau, legatura ce va dura o viata. Este nevoie de foarte putin efort pentru a castiga loialitatea unui caine.
  • Companie. Impreuna cu loialitatea, este compania care este incomparabila. Un caine care a fost bine instruit va merge pana la capatul pamantului si inapoi pentru stapanul sau. Unii caini prefera sa mearga la plimbare, altii prefera sa alerge impreuna cu stapanii lor. Cat de stransa va fi relatia caine-stapan? Totul depinde de stapan, caci cainele este facut sa iubeasca!
  • Dragoste neconditionata. Multi caini isi iubesc stapanii indiferent de ce vor face sau zice acestia. Chiar si un cuvant dur va avea un mic impact asupra cainilor. Acestia sunt deschisi catre iertare si nu le pasa cat de bogata, saraca sau cunoscuta este o persoana. Lor le pasa sa isi multumeasca stapanii  si sa primeasca putina atentie in schimb. Daca toti oamenii ar fi mai buni, planeta ar fi un loc mult mai frumos.
  • Protectie. Chiar si cel mai mic caine ar fi gata sa isi ajute stapanul. Asigurarea unui sistem rapid pentru companie dorit sau nu si chiar o forta bruta in unele ocazii, cainii pot fi minunati pentru a asigura siguranta casei. De fapt, in multe cazuri, latratul unui caine te poate pazi de hoti mai mult decat un sistem de alarma.
  • Bucurie.  Acesti caini pot aduce multa bucurie in viata stapanilor lor. Este incredibil sa vii acasa dupa o zi lunga si grea si sa fii intampinat de o fata vesela.
Nu toata lumea este capabila sa aiba grija de un caine. Trebuie sa iti iei un angajament si sa fii responsabil, dar pentru cei care sunt in stare sa se descurce, recompensele pot fi uimitoare. Multi oameni spun ca nu au simtit niciodata o dragoste asa de pura si de adevarata pana in momentul in care au avut un caine.
Cand iti vei lua un nou caine si daca vrei sa ii schimbi viata de caine cu una mai buna, fa un mic efort cumparandu-i un pat de caine foarte comfortabil, un biberon specific cainilor fii gata sa apelezi la o companie aeriana care aproba transportul cainilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu